Silikageeli

Valdamarkin Kuivikeaineet on suunniteltu suojaamaan tuotteenne kaikilta kosteusvaurioilta kuljetuksen ja säilytyksen aikana. Liiallinen kosteus voi esittää monia haasteita alttiille tuotteille. Toimittamamme TopDry® on todistetusti toimiva kuivike, joka suoriutuu paremmin kuin kilpailevat tuotteet kosteuden hallinnassa.

kulutuspakkauksiin ja –tavaroihin meidän lähestymistapamme

Lähestymistapamme Valdamark on keskeisesti sijaitseva yritys Englannissa, joka tarjoaa erikoistuneita pakkausratkaisuja moninaisille markkinoille ja teollisuudenaloille. Aktiivisten valmistuskumppanien kanssa ja kustannustehokkaiden yrityksen sisäisten osaamisen avulla meidän lähestymistapamme kulutuspakkauksiin ja –tavaroihin on suonut meille ainutlaatuisen markkina-aseman.

Protex PVC ja kangas hytex tuotteet

PVC Protex ® Protex® PVC materiaali edustaa uskottavinta tuotenimeä maailmanlaajuisesti. Valikoima on dynaaminen ja luotettava tarjoten asiakaskeskeistä suorituskykyä keskittyen teidän projektiinne. Rip Stop suojaavat ja tulta estävät rakenteet ovat saatavilla monissa väreissä, sekä matta- että kiiltopintaisena. Saatavana sekä rullana että mittatilaustyönä, nämä Protex ® materiaalit on valmistettu sopimaan kaikkiin projektien vaatimuksiin. Saatavana standardipaksuusissa 340 – […]