Protex PVC ja kangas hytex tuotteet

PVC Protex ®

Protex® PVC materiaali edustaa uskottavinta tuotenimeä maailmanlaajuisesti. Valikoima on dynaaminen ja luotettava tarjoten asiakaskeskeistä suorituskykyä keskittyen teidän projektiinne. Rip Stop suojaavat ja tulta estävät rakenteet ovat saatavilla monissa väreissä, sekä matta- että kiiltopintaisena.

Saatavana sekä rullana että mittatilaustyönä, nämä Protex ® materiaalit on valmistettu sopimaan kaikkiin projektien vaatimuksiin. Saatavana standardipaksuusissa 340 – 900 gsm ja rullissa leveydeltään 150 – 205 cm, nämä tuotteet osoittautuvat erinomaisiksi lukemattomissa teollisissa ja kauppallisissa sovelluksissa.

Markiisit, messuteltat, veneen peitteet, suojapeitteet, esiriput, öljykankaat ja telinepeitteet ovat kaikki testattuja käyttökohteita tälle ‘tehty kestämään’ materiaalille.
Meidän suurella varastolla voimme vastata kaikkein vaativimpien projektien toimitusaikoihin ja tarpeisiin.

Standardituotteiden lisäksi me toimitamme myös läpinäkyvää PVC ikkunaa, joka sopii projekteihin tarvien läpinäkyvää materiaalia.

Me toimitame PVC rullia, jotka noudattavat brittiläistä standardia BS3408/20 sekä BS5867 osa 2 koskien syttyvyyttä. Kaikki tuotteemme ovat UV vastustuskykyisiä ja varustettu korkealuokkaisella kiiltopinnalla.

Ottakaa meihin yhteyttä määritellen tuotevaatimuksenne

Monipuoliset muotoilu- ja muuntelukyvyt

Markkinoiden johtava merkki

Tunnettu suorituskyky ja laatu

Canvas Hytex®

Hytex® Canvas kanvassi materiaali on kaikkein luotettavin tuotenimi maailmanlaajuisesti. Se on valmistettu pitäen mielessä kaikkein kovimmat olosuhteet, tuotteen suorituskyky ulkoilmassa on maineikas. Varastoimme kankaita, jotka sopivat melkein kaikkiin tarkoituksiin kuljetuksessa, vapaa-aikana ja urheilussa.

Me olemme kehittäneet monia erikoistuneita kankaita ja kudoksia valmistuskumppaniemme kanssa maailmanlaajuisesti. Käyttäen erikoisosaamistamme markkinoilla olemme yhdistäneet sen heidän teknisen valmistusprosessinsa kanssa.

Meidän valikoimamme vastaa useimpien teknisten projektien tarpeisiin, missä erinomainen vahvuus ja tulenkestävyys ovat oleellisia. Me toimitamme myös materiaaleja, jotka sopivat paljon laajempaan käyttöön missä vedenpitävyys, joustavuus ja hinta ovat avaintekijöitä.

Suurin osa kanvassi rullista toimitetaan 100m pituisena 0.90m levyisenä, mutta meillä on myös laaja varastointikapasiteetti ja ainutlaatuiset konversiokyvyt jotta voimme tyydyttää useimpien asiakkaiden vaatimukset.

Erittäin teknisiin projektehin meillä on kanvassi materiaali lisättynä tuotteella Standard Dry Chemical, joka on suojaava soluutio lisäten tuotteen suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä. Lisäksi meillä on Ripstop suojaus, missä vahvikesäikeitä ommellaan kankaaseen lisäämään vahvuutta ja kestävyyttä.

Ottakaa meihin yhteyttä määritellen tuotevaatimuksenne.

Monipuoliset muotoilu- ja muuntelukyvyt

Korkealuokkaiset erikoiskankaat

Tunnettu suorituskyky ja laatu

Nopea toimitus maailmanlaajuisesti

PVC Protex, Shockwatch, Corrosion, Silica Gel

www.valdamark.com

Posted in Suomen tasavalta and tagged , , , , .